Deze website is bedoeld om inwoners van Reigerskamp te informeren over zaken die spelen in de wijk.
De wijkcommissie kan best nieuwe leden gebruiken!
Heb jij zin om je in te zetten voor je eigen wijk? Dat kan als je lid wordt van de wijkcommissie. Wil je meedenken en meedoen? Denk aan leefbaarheid, openbare ruimte, groen, veiligheid, milieuaspecten, het jaarlijkse wijkfeest en nog veel meer. Kom een keer langs op een vergadering,of maak een afspraak met één van de commissieleden voor een oriënterend gesprek. Geef je op via ons contact-formulier.
Omdat wij graag weten hoeveel mensen wij bereiken in onze wijk, vermeld daarbij dan a.u.b.  uw huisnummer als u in Reigerskamp woont.

17 maart: makkelijk en veilig stemmen in de drive-thru in Breukelen

Wilt u uw stem gemakkelijk en veilig maken voor de Tweede Kamerverkiezingen vanuit uw eigen auto? Kom dan woensdag 17 maart naar het parkeerterrein bij het Van der Valk-hotel in Breukelen. Op deze centrale locatie vlak bij de A2 richten we een drive-thru-stembureau in waar u stemmen zonder dat u uit de auto hoeft te stappen. De drive-thru gaat om 6.30 uur open en sluit om 21.00 uur.

Dit drive-thru-stembureau biedt u de kans om achter het stuur uw stem uit te brengen. Lekker snel en makkelijk. De drive-thru is zo ingericht dat meerdere mensen tegelijk kunnen stemmen. Ook niet-automobilisten zijn welkom. Het adres van de drive-thru is Stationsweg 91 in Breukelen

Stamgeheim

Komt u met meerdere mensen in één auto? Het stemgeheim kan alleen de bestuurder zelf uit de autostemmen. Passagiers moeten uit de auto stappen. Voor hen staan er reguliere stemhokjes klaar.

Ook voor kiezers buiten de gemeente

Het drive-thru-stembureau kan ook worden gebruikt door kiezers van buiten onze gemeente. Zij moeten dan wel een kiezerspas aanvragen bij hun eigen gemeente. Dat kan nog tot 12 maart 2021 om 17.00 uur.

Meer weten?

Alles over de verkiezingen vindt u op www.stichtsevecht.nl/verkiezingen.