Bij de tennisvereniging, huisnummer 232 zal de bijna dode haagbeplanting langs het voetpad en achter het veld worden vervangen door een nieuwe haagbeplanting. Daarna zal het voetpad verlegd worden en richting haag worden verschoven, zodat het plantvak dat nu tussen haag en voetpad ligt, komt te vervallen.

Bij nrs 102 t/m 106 (aan het wijkpark) wordt een aantal te groot uitgegroeide bomen en struiken weggehaald. Bij nr 140 (aan het wijkpark) wordt het trapveldje gecamoufleerd met een haagbeplanting. Achter het hek wordt een strook van 3 meter beplanting verwijderd en vervangen door gras.

Bij nrs 140, 141 en 179 (aan het wijkpark) wordt slechte beplanting door nieuwe heesters vervangen en het grasgebied zal wat worden vergroot.

Bij nrs 180 tm 182 (aan het wijkpark) wordt een aantal te groot uitgegroeide bomen en struiken weggehaald.

Bij nrs 209 tm 213 (aan het wijkpark) worden plantvakken en bomen verwijderd en vervangen door gras en een aantal nieuwe bomen.

Bij nr 245 (achter in de wijk tegenoverde tennisvereniging) wordt de recent verwijderde treurwilg vervangen door een nieuwe boom (zuilvormige esdoorn)

Bij nummers 284 tm 299 en 308 tm 324 (langs de kade van de singel die midden door Reigerskamp loopt) wordt in november in de plantvakken een mengsel van groenblijvende heesters geplaatst.

Bij nummers 495 tm 528 (bij de gestapelde woningen langs de wijkweg vanaf De Reiger richting Lidl) worden op de parkeerplaats 10 esdoorns verwijderd ivm slechte groei en vervangen door 7 nieuwe bomen van een andere soort.

Bij nummers 529 tm 553 (bij de gestapelde woningen langs de wijkweg vanaf De Reiger richting Lidl) worden op de parkeerplaats 9 esdoorns verwijderd ivm slechte kwaliteit en vervangen door 5 nieuwe bomen van een andere soort.

Bij nummers 554 tm 593 (bij de gestapelde woningen langs de wijkweg vanaf De Reiger richting Lidl) worden op de parkeerplaats 16 esdoorns verwijderd ivm slechte kwaliteit en vervangen door 11 nieuwe bomen van een andere soort.

Bij nummers 594 tm 610 (bij de gestapelde woningen langs de wijkweg vanaf De Reiger richting Lidl) worden op de parkeerplaats 7 esdoorns verwijderd ivm slechte kwaliteit en vervangen door 7 nieuwe bomen van een andere soort.

De afdelingen Beplantingen van de gemeente Maarssen heeft de bewoners van de direct aanliggende huizen en ook de wijkcommissie geïnformeerd m.b.t werkzaamheden aan openbaar groen en bomen. De werkzaamheden worden dit jaar nog uitgevoerd.