Beste inwoner van Maarssenbroek,                                                                                                   oktober 2020
Wat is er zoal te doen in Maarssenbroek? Genoeg! In dit boekje vind je een scala aan activiteiten voor jong en oud. Variërend van sportactiviteiten tot samen koffie drinken of een spelletje doen. De kosten zijn gratis of zo laag mogelijk. KOM ERBIJ en maak kennis met je buurtgenoten.

Uitgelichte activiteiten en diensten

Samen eten

Lekker eten met elkaar is gezellig en je leert weer nieuwe mensen kennen. In Maarssenbroek  wordt er twee keer per maand samen gegeten. De maaltijden bestaan uit een 2- of een 3-gangen menu. Aan sommige maaltijden wordt een smakelijk thema gekoppeld. De details vindt je in dit boekje onder de dinsdag en de woensdag.  

Taalhuis/ DigiTaalhuis
Wilt je beter Nederlands leren lezen, schrijven of spreken? Wilt je oefenen met de computer? Voor meer informatie of aanmelden: kom langs in de Bibliotheek.  Ook kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of bel: 0800-0234444. 

Werkloos geworden?
Wekelijkse bijeenkomsten om elkaar te motiveren en steunen. Even niet het idee hebben dat je er alleen voor staat. Lijkt je dit ook een goed idee en wil je meehelpen om dit van de grond te krijgen? Mail naar Tineke de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06-28502652  

Problemen met de buren?
Veel mensen hebben soms ergernissen of problemen met hun buur. Soms loopt dit zodanig op dat het moeilijk is in gesprek te komen met elkaar. Buurtbemiddeling kan hulp bieden voor het vinden van een oplossing. Je kunt bellen met Karin van den Heuvel van Kwadraad. Tel: 088 900 4000 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maatje of vervoer?
Soms is het lastig om alleen naar een activiteit te gaan en zou het fijn zijn als er een maatje was om samen mee te gaan. Mogelijk kan HandjeHelpen hierin iets betekenen. Je kunt vragen naar Yvonne Sieben of Carmen Odermatt. Ook buurtgenoot Mario van Dijk helpt graag. Je kunt hem bellen op
06- 16077338 of mailen via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Kom Erbij
Heb jij ook een leuke activiteit die je met de buurt wilt delen? Of barst je van de goede ideeën, maar  weet je even niet hoe je daarmee verder moet? Neem dan contact op met Leonie de Vries, wijkopbouwwerker voor Maarssen. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel:  (0346) 750303.

 

 

 

Met elkaar ……………… goed voor elkaar!